The project is to be built on a mountain top in Australia. We had drawings and material board from architect and designer. But we did not have any landscape plan to work from.

Stadler Road Entry Court

One of the purposes was to show that the house is going to blend in with the forest. We received a bunch of photos from the site, and that was our base to develop the landscape along with the verbal direction from the architect.

Stadler Raod Kitchen to Great Room

They did not have specific furniture board for the interior. So we contributed to the design phase as well. So furniture brands were from Australia. 

Stadler Raod Family Room to Great Room

For the client the mood was right, the color was right. The project is actually of importance to us. Since there has a lot of scope for creative input in the design phase. We did that part successfully too.